Välj en sida

I höst genomför Nordic Taste and Flavour Centre en uppdragsutbildning i samarbete med Göteborgs Universitet. Kursen ger dig möjlighet till 7,5 högskolepoäng i ämnet smak och sensorik. Kursen hålls på dagtid i Göteborg (på svenska) och består av föreläsningar, seminarier och laborationer med distansstudier mellan de tre blocken. Första blocket startar den 31 augusti.

Exempel på kursinnehåll:

  • Människans sinnen, med fokus på lukt- och smaksinne samt hur de förändras med åldern?
  • Teoretiska och praktiska moment kopplade till olika sensoriska analysmetoder.
  • Livsmedelskemi.
  • Sensorisk marknadsföring.
  • Hur smak och kvalitet påverkas av process och lagring.

 

Sista anmälningsdag är den 15 april. Ta chansen, som medlem i Nordic Taste and Flavour Centre får du 5 000 kr i rabatt.

Här finns mer info: kursplan, Inbjudan och Anmälningsblankett

Du kan också kontakta Karin Anderö, projektledare Nordic Taste and Flavour Centre, karin.andero@sp.se, tel 010-516 67 25.