Välj en sida

Den här gången bjuder vi dig på tre härliga griljeringar med modern svensk, asiatisk och italiensk touch.

Ingen tävling – bara att mejla susanne.rask@solina-group.se, så får du våra tre griljeringar; Vinteräpple, Green Ginger och Medelhav.

Vinteräpple är en griljering med svensk touch i modern form. Den har lite syrligare smak med slag av vinteräpplet braeburn. Ett bra tips är att hoppa över senapen och istället använda chutney eller honung. Eller blanda chutney och honung.

Innehåll: Glutenfritt Ströbröd (rismjöl, kikärtsmjöl, majsstärkelse, salt, druvsocker), äpplepulver, farinsocker, salt, naturlig äpplearom och syra.

Green Ginger ger en härligt frisk smak av ingefära och lime med asiatisk känsla. Men det innebär inte att du tappar julkänslan; ingefära är en klassisk julkrydda. Vi rekommenderar att du använder en blandning av mirinsås och sojasås istället för senap. Mirinsås används ibland annat det koreanska och flera andra asiatiska kök.

Innehåll: Glutenfritt ströbröd (rismjöl, kikärtsmjöl, majsstärkelse, salt, druvsocker), farinsocker, salt, limepulver, äpplepulver, ingefära, kryddextrakt (ingefära), naturlig limearom.

Medelhavsgriljering. Italiensk mat är fortfarande mycket populär. Detta är en örtig griljering med fänkål och örter inspirerad av Italien. Fänkål, den mest framträdande smaken, är just nu väldigt trendig. En fin krydda som gott kan användas mer. Även här kan du gärna strunta i senapen, ersätt gärna med en blandning av tomatpuré och olivolja.

Innehåll: Glutenfritt ströbröd (rismjöl, kikärtsmjöl, majsstärkelse, salt, druvsocker), kryddor & örter (fänkål, lök, persilja, svartpeppar, vitlök, libbsticka, timjan, rosmarin), farinsocker, salt, grönsaksbuljong, kryddextrakt (fänkål) och naturlig citronarom.

 

Så nu är det bara att förena det moderna och traditionella.